Chirurgie faciala

Interventii de chirurgie
nas1

Rinoplastie / Rinoseptoplastie

blefaroplastie-1

Blefaroplastie

 

p3-1

Lifting facial

 

p4-2-1

Lifting sprancene

 

p5-1

Otoplastie

 

Chipul unei persoane este plin de detalii subtile care creează armonie, unicitate și, evident, personalitate. Vârsta, evenimente neplăcute, diverse afecțiuni sau probleme din naștere sunt sursa unor mici imperfecțiuni sau a unor defecte majore ce cauzează disconfort fizic și mai ales un enorm disconfort psihic.

Chirurgia facială presupune orice intervenție, mai mică sau radicală, ce vine să corecteze anumite trăsături pentru a reda armonia feței: liftinguri faciale pentru eliminarea ridurilor și a excesului de piele, rinoplastia pentru corectarea formei nasului, liftingul de sprâncene pentru accentuarea expresivității, otoplastie pentru armonizarea formei urechilor sau blefaroplastia pentru obținerea unui aspect întinerit al pleoapelor.

Există o știință a atracției, reguli care pun de acord oamenii de știință că o persoană are un chip atractiv sau nu. Sunt principii pe care eu, ca și chirurg estetician le analizez cu atenție și le iau în considerare, însă decizia unei astfel de intervenții se bazează și pe numeroase elemente ce nu pot fi scrise într-un manual de estetică: ideea de frumusețe pe care și-o autoconstruiește pacientul, armonia între estetică și personalitatea pacientului precum și toleranța fizică a pacientului la anumite intervenții sau tipuri de proceduri.

Ai trecut printr-un eveniment neplăcut sau ai cea mai mică ezitare atunci când ești în fața oglinzii? Te invit să discutăm despre procedurile de chirurgie facială care pot recrea armonia feței tale.