Tu ce obiective iți propui pentru Noul An?

Ai avut un an bun…sau mai puțin bun…Ai reusit să realizezi tot ce ți-ai propus, sau nu neaparat…Iți doresti de mult timp o schimbare, dar poate nu a fost sa fie anul acesta.

Ținand cont ca 2017 se apropie cu pași repezi, multi dintre noi își stabilesc câteva obiective pentru Noul An. În general, ne propunem să adoptăm un stil de viață mai sănătos, să mergem la sală, să slăbim. Cu toate acestea, mai puțin de 10% dintre noi, ne vom atinge aceste obiective. Mai exact 1 singură persoană din 10 chiar face ceva diferit în Noul An.

Nu este nevoie mereu de bisturiu pentru a remedia anumite defecte minore sau pentru a scoate în evidență anumite trăsături ale corpului. Numeroase proceduri nonchirurgicale pot fi realizate cu efecte vizibile și extrem de benefice.

Intervenții chirurgicale privite cu ceva timp în urmă ca un subiect tabu sau luate în considerare doar pentru a corecta probleme fizice grave, sunt acum, din fericire, discutate în mod liber de persoanele care au cel mai mic dubiu cu privire la aspectul estetic.
Este la fel de adevărat că, din lipsa unei informări corecte în zona publică, multe din procedurile chirurgicale estetice nici nu sunt cunoscute și nu se știe cum influențează acestea viața de zi cu zi.

Popularitatea în creștere a zonei de social-media ne-a făcut mult mai constienți asupra felului în care arătăm. Nu este ceva neobișnuit ca mulți dintre noi, chiar și în jurul vârstei de 20 de ani, să apeleze la o intervenție de chirurgie plastică pentru a-și îmbunătăți imaginea, lucru care le poate influența, ulterior, atât viața personală, cât și cea profesională.

Tu ești pregatit(ă) de o schimbare? Ești hotarât(ă) să faci ceva cu adevarat pentru tine și pentru viitorul tău? Te aștept să discutăm despre frumusețea ta și sa facem din 2017 un an extraordinar.

La mulți ani!

Leave your comment