Chirurgia siluetei

Interventii de chirurgie

Silueta poate fi ascunsă și modelată cu ajutorul unei garderobe atent alese, însă un corp bine proporționat și îngrijit îți oferă încredere indiferent de hainele purtate, dar mai ales atunci când vrei să renunți la ele.

Scăderile în greutate sunt extrem de benefice asupra organismului și stilului de viață.

Cu toate acestea, în cazul unor scăderi dramatice, corpul poate să păstreze urmele excesului de grăsime prin pliuri nedorite ale pielii ce dau un aspect inestetic.

Evident că îți dorești un corp sănătos, dar îți dorești și un corp frumos, iar eforturile tale pot fi completate de o serie întreagă de proceduri de îndepărtare a excesului de piele sau grăsime ce atârnă în mod neplăcut pe abdomen, brațe sau coapse. Acest tip de intervenții chirurgicale pot, de asemenea, corecta urmele unei sarcini, diverse defecte din naștere sau urme ale unor accidente.

Operațiile de chirurgie a siluetei pot fi punctuale sau, în cadrul aceleiași intervenții pot fi realizate o serie întreagă de proceduri pentru a modela o anumită zonă a corpului, de la lifting de coapse sau lifting de brațe până la abdominoplastii și lipoaspirații.

Ai cea mai mică nemulțumire legată de corpul tău? Te aștept să mă contactezi pentru o primă discuție privind silueta ta. Îți voi face recomandările medicale pentru intervenții imediate sau recomandări privind reducerea în greutate necesară pentru a fi justificate și utile proceduri de chirurgie a siluetei în viitorul apropiat.