Chirurgia organelor genitale

Interventii de chirurgie

Fiecare parte a corpului este la fel de importantă, atât din punct de vedere funcțional cât și estetic. Intervenții chirurgicale privite cu ceva timp în urmă ca un subiect tabu sau luate în considerare doar pentru a corecta probleme fizice grave, sunt acum, din fericire, discutate în mod liber de persoanele care au cel mai mic dubiu cu privire la aspectul estetic al organelor genitale.

Este la fel de adevărat că, din lipsa unei informări corecte în zona publică, multe din procedurile chirurgicale estetice asupra organelor genitale nici nu sunt cunoscute și nu se știe cum influențează acestea viața intimă. Multe persoane cu care am discutat până acum despre problemele lor intime nu știau că se pot face corecții vaginale sau labioplastii, augmentarea punctului G, lipoplastia vulvei sau reducerea clitorisului.

Clipele de intimitate au un efect psihologic imens asupra calității vieții, fie că vrem să o recunoaștem sau nu. De aceea, te invit să discutăm deschis de problemele tale și să găsim împreună cele mai potrivite proceduri de corectare estetică a zonelor intime.