Testimoniale

Parerea clientilor

Este dificil să te adresezi unui medic estetician pentru că nu știi exact la ce să te aștepți. Dr. Calu a reușit, în primul rând, să îmi ofere o perspectivă realistă a intervenției pe care mi-o doream de mult timp. Este ceea ce am apreciat cel mai mult. Rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

Bianca Veloiu Ramnicu Sarat  

Primul lucru pe care Dr. Calu mi l-a spus a fost “Eu nu îți recomand un astfel de implant. Nu ți se potrivește”. A fost un dus rece care însă m-a trezit la realitate. Acum sunt extrem de mulțumită de felul cum arăt. Este extrem de adevărat că nu tot ce ne dorim ne este și benefic pe termen lung.

Ilinca Ruse Bucuresti  

Cred că toți vecinii mei îi pot mulțumi Dr. Calu pentru intervenția reușită de rinoseptoplastie. Somnul meu însemna un deranj enorm în dormitor, în casă și probabil și în casele vecinilor. Acum mă odihnesc mai bine, respir mai bine. Recomand tuturor celor ce suferă de deviație de sept – sau de un sforăit puternic, s[ își facă măcar o programare pentru o evaluare profesionistă făcută de Dr. Calu.

Adrian Durbinschi Bucuresti  

Cine nu a urmărit m[car un episod din “Nip Tuck”? Am fost o fană a acelui serial care, însă, mi-a creat impresia de “industrie” a intervențiilor chirugicale estetice. De aceea, m-am ferit ceva timp de a apela la un medic specialist deși doream să fac câteva corecții la nivelul sânilor. Prima discuție cu Dr. Calu mi-a schimbat rapid această părere și astăzi pot spune că sunt pe deplin mulțumită de intervențiile de lifting la nivelul feței și a sânilor. Cu siguranță, recomand serviciile Dr. Calu.

Elena Barbu Ploiesti